Explore

«Vi lager luksusplagg, nøye utformet av den fineste kasjmir, designet for å brukes og elskes i mange år fremover. Disse er nydelige plagg som kjennes fantastisk å ha på seg, de du vil reparere i stedet for å kaste, de barna dine har lyst til å arve.»

Cyd Henderson har laget tidløse, eksklusive plagg i Henderson Cashmere siden 2001. Disse er de høyt elskede skattene du beholder år etter år, de elegante klassikerne som du føler deg vel i. Ekte kvalitet finnes i det som er elsket, som varer gjennom livet og det som har mening. Så viktig er kvaliteten for vårt selskap at kasjmirfiberene vi bruker er sertifisert gjennom vårt medlemskap i The Good Cashmere Standard av AbTF®️ på Premium Black Label-nivå.

Henderson Cashmere omfavner og støtter slow fashion-bevegelsen fullt ut: kjøp høy kvalitet, kjøp færre plagg, behold dem lenger. Vi er klar over effekten vår bransje har hatt på miljøet og jobber kontinuerlig med våre produkter for å redusere disse konsekvensene. Les om vår dedikasjon til kvalitet og økologisk integritet.

×