Dedikasjon til økologisk integritet

Hos Henderson Cashmere mener vi at hver eneste klesdesigner og produsent har et ansvar for å sikre at de etiske og miljømessige standardene for bærekraft blir omfavnet og opprettholdt. Vår forpliktelse til disse kvalitetene er grunnlaget for vårt selskap.

Våre sertifiseringer

Både Henderson Cashmere og vår partner i Indre Mongolia er stolte medlemmer av The Good Cashmere Standard by AbTF,®️ en organisasjon dedikert utelukkende til kasjmirindustrien. Formålet i GCS er å støtte restaurering og bevaring av viktige gressletter i Indre Mongolia, sikre rettferdig og human behandling av mennesker og dyr som er involvert i produksjonen av kasjmirplagg, gi full åpenhet gjennom hele produksjonsprosessen og hjelpe til med transformasjonen av den komplekse forsyningskjeden fra gjetere til forhandlere. 

Vårt produksjonsanlegg i Indre Mongolia er også overvåket og sertifisert i henhold til Okeo-tex®️ standard 100,

Amfori  - Trade with Purpose og SFA Scope-sertifiseringen som sikrer kvalitet i produksjonen.

.       

     

Produsert lokalt

Alle plaggene våre er laget lokalt, fra geit til ferdig plagg, i Indre Mongolia. Vi støtter en rettferdig pris struktur for å sikre en levelønn for alle som er involvert i produksjonen av plaggene våre. (bilde 11 høyre)

 

Frakt og emballasje

For å sikre den høyeste økologiske integriteten til våre produkter, bruker vi bare resirkulerte / resirkulerbare materialer i all vår emballasje, og vi bruker de mest miljøvennlige metodene for frakt og distribusjon tilgjengelig. Vi søker kontinuerlig etter nye måter å øke bærekraften til selskapet vårt.

 

En lidenskap for slow fashion

I hjertet av Henderson Cashmere er den grundige omsorgen for kvaliteten og håndverket som går inn i hvert eneste plagg. Vi skaper tidløse plagg og spesialblandede farger som overgår trendene innen fast fashion. Med riktig pleie vil ditt elskede Henderson Cashmere-plagg være med deg i lang, lang tid.

 

 

×