Ikke all kashmir er skapt likt! Her er en guide for å hjelpe deg med å bestemme hva bærekraft egentlig betyr.

Kashmir av høy kvalitet, eller klasse 'A', med den lengste, fineste fiberlengden bør være nøye kontrollert og sertifisert. Klasse 'B' og 'C' har en kortere og tykkere fiberlengde. Disse lavere kvalitetene er ofte ikke regulert med hensyn til dyre- og arbeiderrettigheter, renhet og etiske produksjonsmetoder. Henderson Cashmere bruker kun de fineste klasse 'A' fibrene i alle våre kashmirplagg.


Kashmir av høy kvalitet, produsert på en etisk måte, støttes i økende grad av dedikerte overvåkningsorganisasjoner som The Good Cashmere Standard av AbTF®️ og The Sustainable Fiber Alliance (SFA).

Disse organisasjonene har som formål å støtte restaurering og bevaring av vitale gressletter, sikre rettferdig og human behandling av mennesker og dyr involvert i produksjonen av kashmirplagg, gi full åpenhet gjennom hele produksjonsprosessen og bidra til transformasjonen av den komplekse forsyningskjeden fra gjetere til forhandlere.

 Kashmirproduksjon støttet av slike organisasjoner spores fra gård til ferdig produkt, og sikrer dermed en høy grad av etisk og miljømessig bærekraft.

Etisk produsert kashmir vil mest sannsynlig være sertifisert av en eller flere       kvalitetskontrollorganisasjoner. Henderson Cashmere og vår partner i Indre Mongolia er begge stolte medlemmer av The Good Cashmere Standard av AbTF®️, en organisasjon dedikert utelukkende til kashmirindustrien.

 Vår partner i Indre Mongolia overvåkes og sertifiseres også av Okeo-tex®️ standard 100, Amfori - Trade with Purpose og The Sustainable Fiber Association (SFA) Scope-sertifisering, noe som sikrer kvalitet i produksjonen.

Hos Henderson Cashmere mener vi at hver eneste plaggdesigner og produsent har et ansvar for å sikre at disse etiske og miljømessige standardene for bærekraft omfavnes og opprettholdes. Vårt engasjement for disse standardene er grunnlaget for selskapet vårt og strekker seg inn i alle aspekter av merkevaren vår, fra å finne de mest miljøvennlige metodene for frakt og distribusjon til vårt valg av resirkulerte/gjenvinnbare emballasjematerialer.

           

Finn ut mer om vårt engasjement for etisk og bærekraftig produsert kashmir her.

×